Nieuws


AutoGLASS Center Bedrijfsvideo

Een korte kijk in het verleden en in de toekomst, een blik achter de schermen, de mensen achter en in ons familiebedrijf.. ziet u in onze bedrijfsvideo.


14.jpg

AutoGLASS Center Sint-truiden verhuisd


Vanaf heden heten wij u graag welkom op onze nieuwe locatie te Sint-Truiden.

U kan bij ons terecht op ons nieuw adres:

Bedrijvenstraat 5800, Sint-truiden (Brustem).

Nieuw_Adres_AutoGLASS_Center_Sint-Truiden.jpg

Coronavirus (COVID-19) maatregelen

update 27.04.2020


Omwille van de verlenging van de maatregelen van de overheid n.a.v. het coronavirus (COVID-19) zien wij ons genoodzaakt om onze vestigingen vanaf 18 maart 2020 te sluiten, voorlopig tot en met 3 mei 2020.

De gezondheid van onze medewerkers en klanten zijn namelijk prioritair.

Vanaf 4 mei 2020 zijn wij terug actief zoals u van ons gewend bent, om u veilig te kunnen helpen hanteren wij deze maatregelen.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!


AGC WhatsApp

Nog betere service gegarandeerd dankzij nieuwe WhatsApp-applicatie:

De hoofddoelstelling bij AutoGLASS Center BVBA is om een zo optimaal mogelijke service te bieden. Glasschade is op zich al vervelend

genoeg, en daarom doen wij er alles aan om zoveel mogelijk opties aan te bieden die het makkelijker maken om voor u de “juiste” ruit te traceren bij een schadegeval. Onlangs hebben wij een speciale WhatsApp-applicatie geactiveerd, die het mogelijk maakt om ons te contacteren bij glasschade, en ons tevens alle nodige informatie te bezorgen (nummerplaat, chassisnummer, technische specificaties), inclusief beeldmateriaal. Het gebruik van WhatsApp zorgt er eveneens voor dat u ons met één App-berichtje alle gegevens kunt bezorgen die wij nodig hebben om u zo snel mogelijk te helpen, zonder telefoneren of e-mailberichten.

Het nummer van onze WhatsApp: +32 493 46 76 32


Photowall_4.jpg

GESLAAGDE, LEUKE EN ZEER UNIEKE ACTIE BEËINDIGD:

AutoGLASS Center had van juni 2018 t.e.m. 31 augustus 2018 een actie waarbij de klanten bij een voorruit vervanging gratis 2 toegangstickets kregen voor het gekende pretpark “Bobbejaanland” in Lichtaart.

De actie heeft een definitief einde gekend op 04 november 2018, aangezien dit de laatste dag was dat de klanten met hun gekregen tickets een bezoek konden brengen aan “Bobbejaanland”. Terugblikkend op deze actie stellen we vast dat het een zéér geslaagde, leuke en vooral unieke actie geweest is. Tijdens de maanden juli 2018 en augustus 2018 was het Wereldbefaamde stuntteam “FOLCO” te gast in “Bobbejaanland”, waar zij dagelijks hun stuntshow “WICKED WHEELS” brachten. Voor de aanwezige bezoekers was dit een unieke ervaring, aangezien men na de show tevens een gepersonaliseerde foto kon laten maken met de stuntmannen van team “FOLCO”. Deze foto’s werden genomen voor een zogenaamde photowall, waarop ook AutoGLASS Center volop aanwezig was.


Persbericht_Bouwunie_Limburg_Foto.JPG

BOUWUNIE Limburg en AutoGLASS Center gaan voor zichtbare veiligheid

Een sterretje of barst in uw voorruit? Een kapotte achterruit, zijruit of zelfs een panoramisch dak? AutoGLASS Center herstelt of vervangt uw beschadigde autoruit volgens de regels van de kunst. Ook het tinten van ramen behoort tot de mogelijkheden. De expertise van AutoGLASS Center reikt verder dan enkel en alleen personenwagens. Ook met kapotte ruiten van bestelwagens, vrachtwagens, mobilhomes, tractoren en werkmachines kan u bij AutoGLASS terecht! AutoGLASS center heeft vestigingen te Bree, Lommel en Sint-Truiden.

Een sterretje of barst in de voorruit van een bestelwagen of vrachtwagen komt steeds onverwacht! Wegens tijdsgebrek wordt vaak gewacht met de herstelling tot bij een volgende keuring van het betreffende voertuig. Dit komt de veiligheid niet altijd ten goede”, aldus Davy Maesen, gedelegeerd bestuurder van BOUWUNIE Limburg.

Daarom biedt AutoGLASS Center een extra service aan aan de leden van BOUWUNIE Limburg. Zo biedt AutoGLASS Center naast een ledenkorting o.a. aan om bij een herstelling het voertuig op te halen en terug te brengen op de werf. Kortom, geen uitstel en nodeloos wachten op de herstelling meer!


fb_agc.jpg

Wij zijn verhuisd!

Na 21 jaar verruilden we onze stek in Bree in voor een gloednieuw filiaal. Voortaan herstellen of vervangen we jouw autoruit op ons nieuwe plekje in de Kipdorpstraat 48. Ook op deze locatie blijft het bieden van een efficiënte en kwaliteitsvolle service onze topprioriteit.


BouwBree_1200x800.jpg

AutoGLASS Center Bree verhuist!

Tegen eind 2017 verruilen we ons huidige pand op de Kluitshofweg te Bree voor een gloednieuw bedrijfscomplex in de Kipdorpstraat, zo’n 500 meter verderop. Het terrein werd intussen al geprepareerd. De bouwwerken vatten aan na het bouwverlof.

Tijdens de bouwwerken blijft ons filiaal te Bree operatief. Ook in Lommel en Sint-Truiden kunt u steeds terecht voor het herstellen of vervangen van uw autoruit.


foto

nieuw